Servis

Naš tim se sastoji od iskusnih profesionalaca koji će isporučiti najbolju moguću kvalitetu u datom trenutku. Bilo da se radi o hitnom popravku kao i o temeljitoj obnovi plovila.

Osim samih popravaka, održavanja i reparacije nudimo uslugu prijevoza odnosno transfera Vašeg plovila. Iskusna posada dopremit će Vaš brod sigurno i na vrijeme. Usko surađujemo sa certificiranim servisima motora MAN, Caterpillar, MTU, Volvo Penta, Yanmar, Mercruiser, Mercury, Selva kao i  ZF.

Popravci

Uska specijalnost su nam popravci unutrašnjih motora, mjenjačkih kutija kao i servis generatora.

Instalacije

Bilo kakav eletrični ispad unutar vaše brodske instalacije ćemo riješiti brzo i sigurno. Predložit ćemo sigurna a ne samo jeftina rješenja.

Održavanje

Više ne morate brinuti o suhom doku. Povjerite svoj brod nama i mi ćemo sve dogovoriti kako bi Vaš brod bio u što kraćem roku nazad u moru.

 

Služebno imamo licence za servisiranje najboljih brendova na svijetu: Opacmare, Opac, Kohler, Dometic Group, Condaria, MarineAir, CruisAir, Simrad, Fusion, Lowrance, B&G, Gianneschi, Idromar, KVH Satelite, KNS Satelite, Sealend, Lenco, Victron Energy, Waeco, NAVIOP, CCLG G8, Vetus, Quick, Rule, Humminbird , Fisher Panda, EXIDE batteries i drugi.

 

 

Uvijek je postojala razlika između komercijalnih i luksuznih projekata ali jedna stvar je zajednička. Kvaliteta. Svi projekti koje mi u VIND-u isporučimo imaju vioske standarde od početnih osnovnih radova pa sve do završnih estetskih zahvata. Svaki posao osim estetskog ima i svoju sigurnosnu komponentu koja nam je uvijek na prvom mjestu.